Водачът на автобуса, който вчера изгоря в местността Дервена на

...
Водачът на автобуса, който вчера изгоря в местността Дервена на
Коментари Харесай

Хора, пътували в изгорелия автобус в Дервена, останали без лични документи

Водачът на рейса, който през вчерашния ден изгоря в местността Дервена на път за Македония, не е използвал алкохол, сочат резултати от инспекцията. Документите на лидера и рейса са били изрядни, на място е бил и екип на ДАИ.  При случая от четвъртък вечерта няма потърпевши хора
 

Изгорели са персоналните движимости на някои туристи, които са били вътре в рейса. 6-ма пасажери са останали без персонални документи . След снемането на пояснения и документирането на произшествието туристите са отпътували за София. По първични данни, причина за запалването е късо съединяване. Образувано е разследване по случая, известен е дежурен прокурор.
 
Снощи рейс, пренасящ 46 души от София за Македония, изгоря изцяло на пътя сред Кюстендил и граничния контролно-пропускателен пункт " Гюешево " в местността Дервена , като при случая н яма потърпевши хор а. Водачът усетил дим, спрял рейса и съобщил на туристите да слязат, съумели да вземат и багажа от багажното поделение. Местопроизшествието е обслужено от екипи на пожарната и полицията в Кюстендил и дежурна следствено-оперативна група.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР