Водач на лек автомобил, с когото пътуват съпруга и дете,

...
Водач на лек автомобил, с когото пътуват съпруга и дете,
Коментари Харесай

Шофьор, пътуващ със семейството си, се размина по чудо с челен удар на Е-79

Водач на лек автомобил, с който пътуват брачна половинка и дете, задряма и се блъсна в мантинелата в региона на Благоевград. Сигналът за пътния случай е подаден в 16 часа от Е-79, на към километър преди местността Полигона, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Автомобил “Рено-Меган ” се движи от Сандански към София, заради похищение на вниманието от страна на лидера, лекият автомобил потегля надясно на плавна лява крива, излиза на банкета, брачната половинка му изпищява, той се сепва, инстинктивно поправя с кормилото, тръгвайки наляво. Минава през насрещната лента, блъска се в мантинелата и се завърта в противоположна на придвижването си посока.

Детето, на към 3 години, било в столче и не е потърпевшо, откри обзор от пристигналия на място незабавен екип.

Според очевидци на случая, единствено секунди преди да мине през насрещното, „ Рено “-то се е разминало с два камиона. Предполагаема причина за злополуката е задрямване от страна на лидера или похищение на вниманието.

На място дойде и полицейска патрулка, разрушеният начело автомобил възпламени и е изведен отвън пътя, по този начин придвижването по Е-79 бе затруднено единствено за 15-на минути, а трафикът е доста натоварен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР