Внучката, заподозряна в убийството на легендарната актриса Виолета Донева, носела

...
Внучката, заподозряна в убийството на легендарната актриса Виолета Донева, носела
Коментари Харесай

Убитата актриса Виолета Донева прибрала 190 бона от продажба на морски имот преди година

Внучката, обвинена в убийството на именитата актриса Виолета Донева, носела със себе си малко ножче.

Това разкриха проверяващи пред „ “. Те показаха, че евентуалното оръжие, с което актрисата е била намушкана, е предадено за експертиза. Тя ще покаже дали с него са нанесени прободните рани. Както към този момент стана известно, внучката Ивет е диагностицирана с шизофрения и е настанена в психиатрия.

Агент Зоя

Година преди гибелта си звездата от паметните ленти „ Обич “ с Невена Коканова и Стефан Данаилов, „ Двама под небето “ с Апостол Карамитев и други, е попълнила банковата си сметка със 191 167 лева За толкоз тя е продала собствен парцел в морската столица Варна, видя „ Телеграф “ в имотния указател.

Сделката е била през юни 2021 година, три месеца преди да отпразнува 80-годишния си празник. Купувач е учителка по британски в Първа езикова гимназия. Жилището от 87 кв.м се намира на четвъртия етаж в офис постройка с пиано бар.

Тя го е закупила през август 2009 година от варненска банкерка, която няколко години по-късно Комисията по досиетата разкрива, че е работила в 4-то ръководство на Държавна сигурност като Агент Зоя.

Брачен контракт

През май 2013 година Виолета Донева подписва сватбен контракт с ученическата си обич – баскетболиста Атанас Грънчаров, за който се омъжва след развода с режисьора на „ Хан Аспарух “ и „ Време разделно “ Людмил Стайков. Вторият й брачен партньор е вписан като титуляр с право на прилагане, а две лета по-късно прибавят анекс, в който тя го включва в документите и на още един парцел в местността Траката във Варна.

Става дума за апартамент на втория етаж от 85 кв.м с избено помещение и паркомясто в двора на кооперацията. Те са закупени от британски жител през юни 2009 година В брачния контракт с Грънчаров като ползвател е вписан и апартаментът, в който актрисата бе открита душена и с прободни рани.

Според съседи някогашният състезател е умрял през лятото, а инспекция на „ Телеграф “ сподели, че здравните му права са прекъснати на 25 август 2022 година Освен съдбовното жилище, в София звездата е имала и еднофамилна двуетажна жилищна постройка, която е продала през февруари 2009 година

СПА

Виолета Донева е родена на 7 септември 1941 година в Петрич. В местностите Амушева лъка и Омондрос-Неволица тя е имала наследствени земи, които е продала през юни 2019 година на компания, разрастваща кожухарска активност – едната равнища е била от 3 декара, а другата 950 кв.м.

За да стане договорката, преди този момент тя си е извадила констативен акт, публикуван по документи. През есента на същата 2019 година актрисата се е разпоредила и с парцелите си в Пловдив.

Тя е имала дял в аграрен парцел, оставен от татко й - капитан Павел Джингаров, разстрелян през 1945 година след присъда от по този начин наречения Народен съд.

Купувач е предприемач, който върху мястото е построил един от първокласните спа комплекси в региона.

Наследствен парцел звездата е имала и в село Луково, община Своге, дарен й от баба Цветанка през 1997 година

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР