Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф,

...
Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф,
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев отива на съд

Внучката на Тодор Колев и нейният брачен партньор – англичанинът Джоузеф, търсят пари от близки, познати и даже непознати хора за правосъдно дело против огромна компания за произвеждане на първокласен текстил, интериорни артикули, тениски, шалове, чанти и други Двойката счита да съди въпросната компания за отнето авторско право на Джо.

Преди към месец мъжът на Теодора Кулева е разкрил интернет страница за дарения за да събере задоволително пари за дело против компанията, която е негов някогашен шеф. Фирмата е употребила основани от него картини, които е трансформирала в щампи за дамаски, декоративни възглавници, тениски, керамични произведения и така нататък

Неочаквано компанията отказала да му изплати дължимото за труда заплащане и защото не бил вписан на никое място като създател на въпросните украшения, нямало по какъв начин да потвърди, че компанията би трябвало да му заплати за тях. Джо се оплака от казуса в обществените мрежи тъкмо когато се разчу, че с Теодора Кулева чакат първото си дете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР