Внучката на френския актьор Жан Пол Белмондо–Анабел Белмондо снима в

...
Внучката на френския актьор Жан Пол Белмондо–Анабел Белмондо снима в
Коментари Харесай

Внучката на Жан Пол Белмондо снима в София

Внучката на френския артист Жан Пол Белмондо–Анабел Белмондо снима в София. Красавицата взе участие в екшън — трилъра „ Американска нощ” и от няколко дни е в родната столица. Красавицата, която по специалност е публицист, от дълго време е загърбила писането, с цел да следва стъпките на дядо си. Анабел е на родна земя от седмица, само че споделя, че към този момент се усеща тук като вкъщи си.

През уикенда хубавицата и сътрудника й от филма–Джеръми Пиъни бяха изловени от учителя по география и ловджия на автографи–Тодор Петров в парка пред Народния спектакъл.
Двамата се разхождали на слънце, след което се включили към останалите сътрудници от продукцията в столично кафене.

Анабел признала, че е очарована от София, а Пивън даже написа в Инстаграм, че в никакъв случай не е предполагал, че ще посети България и тук толкоз ще му хареса. Хора от продукцията издават, че фотосите се организират най-вече на нюйоркския фон на студиото на „ Ню Бояна филм”, а също и че са най-вече нощни.

Сюжетът се върти към италианската мафия в Съединени американски щати, а присъединяване във кино лентата взимат певицата Анастейша, актрисата Паз Вега, артистът Емил Хърш, който си партнира с Брад Пит и Ди Каприо в последния филм на Тарантино и манекенката Лий Леви.

Всички доста се сближили и постоянно могат да се видят из столичните кафета и заведения за хранене, написа "Телеграф ". Анабел от своя страна признава, че за нея е наслаждение да работи с този екип, а и да се снима като цяло.

„ Аз постоянно съм била принцесата на дядо. Бях първата му внучка и съм единственото момиче. За мен той постоянно ще си остане втори татко и човек, на който постоянно мога да разчитам”, споделя Анабел.
Тя е дете на дъщерята на Белмондо–Флоранс и американския й брачен партньор. Израства в дребен град в Калифорния, надалеч от светлините на прожекторите. Когато завърша образованието си, се мести в Париж, където гради кариера на актриса и модел, тя се насочва към киното.

Анабел има вяра, че фактът, че е внучка на Белмондо е от огромна изгода за кариерата й. Но има и минус–постоянно я съпоставят с него.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР