Внимание, дами! Семейните отношения могат да са нещо трудно и

...
Внимание, дами! Семейните отношения могат да са нещо трудно и
Коментари Харесай

Най-добрият виц за двойките, които са охладнели в леглото

Внимание, дами! Семейните връзки могат да са нещо мъчно и постоянно да се стига до там да одобряваме хората в живота си за даденост. Казваме това с мигане и към мъжете, и към дамите. Надяваме се този анекдот да усмихне деня ви. 
Съпругата се прибра по-рано от работа и намира мъжа си в спалнята да прави обич с млада жена. Жената много се ядосва и стартира да му крещи:
- Ти си прасе, което нищо и никого не почита! Напускам те!
Мъжът станал, облякъл се и спокойно отвърнал:
- Почакай секунда, обич моя, най-малко да ти кажа какво се случи.
- Добре, давай! – изкрещяла тя. 
И той почнал своя роман:
- Докато се качвах в колата, една млада девойка ме спря и помоли да я закарам. Изглеждаше ми обезверена, аз я съжалих и казах да се качи в колата. Забелязах, че беше доста слаба, зле облечена и доста мръсна. Каза ми, че не е яла от цели три дни. Аз от съчувствие и страдание я доведох тук, затоплих пицата, която нощес направих за теб, само че ти не яде, тъй като се притесняваш да не качиш килограми. Горкото създание я изяде за няма и минута.
После, тъй като беше доста мръсна, аз ѝ предложих да си вземе душ и до момента в който тя се къпеше забелязах мръсните ѝ дрехи, задачите в дупки - бяха като парцали, тъй че ги изхвърлих.
Но защото се нуждае от облекла, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, само че не ги носиш, тъй като са ти доста тесни. Също ѝ подарих онова долни дрехи, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, само че ти не носиш, тъй като не съм имал добър усет. Намерих и онази хубава блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, само че ти не носиш единствено и единствено да я дразниш и също така ѝ подарих ботушите, които си купи от оня скъпарски бутик, само че отхвърли да носиш, тъй като някоя колежка в офиса ти, била имала същите.
 Най-добрите вицове за новото идно затваряне поради COVID-19 Най-добрите вицове за новото идно затваряне поради COVID-19
В България имаме неповторимата дарба да се смеем на неволите си. Народното творчество не подминава и най-болезнените тематики, като нивот...
Съпругът си поел мирис и траял:
- После тя беше толкоз признателна за разбирането ми и помощта, че до момента в който я изпращах до вратата, се обърна към мен през сълзи и сподели:
- Моля, дали имате още нещо, което жена ви да не употребява?
-...и аз ѝ го дадох!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР