Внезапната раздяла на Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън

...
Внезапната раздяла на Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън
Коментари Харесай

Горещи подробности за най-новата раздяла в Холивуд

Внезапната разлъка на Чанинг Тейтъм и брачната половинка му Джена Дюън може и да наподобява изненадваща за мнозина, само че близки до звездите разкриха, че фамилията им от дълго време не е било устойчиво и щастливо. Причината: непрекъснатите флиртове на артиста и любовта му към празненствата и чашката.
Двойката подвигна женитба през 2009 година, малко откакто се срещнаха на снимачната площадка на лентата „ Step Up “. И до момента в който Джена се отдръпна от кинокариерата си, забременявайки с щерка им Евърли, Чанинг стартира да натрупа доста популярност и аплодисменти след присъединяване си в „ Професия: Стриптийзьор “. Хора от кръга на съпрузите разкриха, че Тейтъм от много време си е бил купонджия по душа, което доста дразнело половинката му.
„ По време на фотосите на Foxcatcher той намерено флиртуваше с колежката си на сцената. Дори малко след снимането на сцената, продължи да интимничи с нея и даже ѝ направи серенада. Снимките бяха в Питсбърг и той се държеше там като самостоятелен мъж “, разкри източник пред RadarOnline.
В този интервал Джена е бременна с щерка им и си седи вкъщи. Месеци след премиерата на лентата, Чанинг отишъл на празненство и макар че заречен да звънне на брачната половинка си, не го направил.
„ Джена не можеше да отиде на премиерата, само че чакаше да ѝ се обади. След като не го направи, тя безусловно му подпали телефона и откакто той най-сетне подвигна, ѝ сподели, че ще звънне по-късно. Тя беше гневна “, показа другарка на госпожа Тейтъм пред медията.

Близки до двойката споделиха още, че около филмовата си кариера Чанинг съвсем не се задържал вкъщи. Той пропуснал съвсем цялата бременност на брачната половинка си и идващите 18 месеца от появяването на мъничето им. Джена от своя страна била непрекъснато изнервена, тъй като тя се посветила на фамилията си и отказвала всевъзможни кино задължения в името му.
„ През 2014 Чан беше в Питсбърг на празненство сред фотосите на един от филмите си. Той купонясваше в локални клубове и даже позволяваше на фенките му да пият шотове от корема му. Тогава една от тях го попита: „ Къде е брачната половинка ти? “, а той с ехидна усмивка отговори: „ Не е тук “, разяснява човек от кръга на артиста.

Джена и Чанинг непрекъснато се карали поради купонясването му. Тя не серпантина да му повтаря, че е фамилен мъж и би трябвало да обръща повече внимание на нея и щерка им, вместо да запива по питейни заведения със съмнителни дами.
„ Истината е, че кариерата на Чанинг доближи възхода си малко след брака им, до момента в който нейната залезе. Той получава голямо внимание от всички, което безусловно я побърква. Когато не са дружно, Джена непрекъснато му звъни и му написа известия, с цел да пита къде е и с кого е и това го изнервя. Чувства се притиснат и тя като че ли го отблъсква. Честно казано, Чанинг се усеща отегчен от брака си. Той нерядко се оплаква от нея и повтаря, че са като брат и сестра, а не като съпрузи “, разкриха близки на актьорите.

Източник: tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР