Внезапната и ранна смърт на главният директор на агенцията за

...
Внезапната и ранна смърт на главният директор на агенцията за
Коментари Харесай

Лупа.бг: От какво почина само на 37 години държавния шеф Станимир Лешев?

Внезапната и ранна гибел на основният шеф на организацията за гражданската авиация Станимир Лешев, отишъл си едвам на 37-годишна възраст, породи куп клюки и догадки. По-рано през днешния ден от ведомството на Росен Желязков сбито оповестиха, че Лешев е умрял през вчерашния ден, без да дават каквито да било детайлности, написа.

Неизвестността развихри същинска зараза от клюки. В обществените мрежи плъзнаха догатки, че Лешев е умрял след заразяване с Ковид-19; че е получил инфаркт или инсулт; че е имал тежко онкологично заболяване; че се е самоубил или даже че е бил погубен. Нищо от това обаче не е правилно.

Според източник на  Станимир Лешев е умрял при безразсъден пътен случай. Той е пътувал с мотор и е аварирал тежко. За данните, че злополука е лишила живота на висшия държавен служител и някогашен сътрудник на ДАНС, наш кореспондент обаче не съумя да откри удостоверение от бюлетините на Министерство на вътрешните работи. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР