Внесохме 7 000 подписа, регистрирани сме. Тръгваме на избори със

...
Внесохме 7 000 подписа, регистрирани сме. Тръгваме на избори със
Коментари Харесай

БСП: Тръгваме на избори четири работещи решения, с които ще преведем България през зимните месеци

Внесохме 7 000 подписа, регистрирани сме. Тръгваме на избори със самочувствие за добре свършена работа в постоянния кабинет. Благодарение на нас имаше мощна обществена стратегия от 22 млрд. лв., която оказа помощ на доста фамилии да преминат по-леко през тежката зима. Това сподели водачът ан лсед регистрацията на партията за парламентарните избори на 2 октомври. 

Бхяме фактор на непоклатимост, на сигурност и на диалогичност в държавното управление. Борихме се с корупцията като спряхме рекета на фирмте. Орязахме пипалата на тези компании, които бяха обкръжили държавните предприятия. И резултатът е първо място по индустриално развиване в Европа, което е рекордно. Тръгваме с това самочувствие за добре свършена работа и имаме вяра, че хората ще ни оценят пи резултатите, които показахме, сподели още водачът на.

Имаме решения по какъв начин да продълцим от тук нататък, изключително с рецесията, която ни чака през есента и зимата. Имаме четири работещи решения, с които гарнтираме, че ще преведем България и народа си по-спокойно през идващите месеци. Първо - налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното за битовите консуматори. Второ сериозна стратегия за отплата на бизнеса за разликата в цените. Трето - продължение на обществената стратегия и четвърто незабавни договаряния с " Газпром "., означи Нинова. 

Сега незабавно ще ни атакуван и ще кажат, че това не е допустимо и че ще провокира злополука в страната. Само да напомня, че това са ограничения, които постоянното държавно управление приложихме при възходящата цена на тока през зимата. Наложихме мораторуим върху цената за битовите консуматори и всички прогнози, че ще последва апокалипсис не се случиха. Предлагаме същото и в този момент за газа. През зимата напарвихме и стратегия за отплата на компаниите за ток, знаете че стигнахме до 250 лева на мегават/час и резултатът е забележим. Икономиката е постоянна и сме преди всичко в Европа по промишлено произвеждане. Трето през зимата напарвихме мощна обществена стратегия - за деца, фамилии, пенсионери, работещи, в този момент би трябвало просто да разтеглим тази стратегия с акцент енергийно небогати и слаби хора, на които да се помогне. И четвъртата тематика е възобновяване на договарянията с " Газпорм ". Ние от от април месец твърдим, че би трябвало да се възобновят диалозите с " Газпром " и да се възобновят досатвките по настоящия контракт. Тогава още веднъж не ни чуваха, по този начин атакуваха ни, веселя се, че виждам през последните дни, даже водачите на партиите, с които управлявахме, с които спорихме по този въпрос през април, те към този момент са узрели за това, че възобновяване на диалозите с " Газпром " е неотложно, разяснява Нинова. 

Относно идващото правителство Нинова означи, че няма да парвим коалция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Ще разговаряем за сформиране на парвителсвто с тези, които са подготвени да продължим да премахнем моделът ан ГЕРБ. Искаме действителна обществена страна, показахме в ръководството, че можем да го създадем и ще продължим с тази посока.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР