Внесоха обвинителния акт за катастрофата, при която загина Милен Цветков.

...
Внесоха обвинителния акт за катастрофата, при която загина Милен Цветков.
Коментари Харесай

Бабата на Кристиан, който уби Милен Цветков, с шокиращи разкрития!

Внесоха обвинителния акт за злополуката, при която почина Милен Цветков. На съд е предаден Кристиан Николов, който дрогиран и с превишена скорост точно на Великден опустоши колата на журналиста и го умъртви на място, оповестява Българска национална телевизия.

Преди месец стана ясно, че прокуратурата е окуражена да внесе обвинителния акт доникъде на декември, тъй като в противоположен случай трябваше най-късно в понеделник Кристиян да бъде освободен от ареста.

Законът гласи, че едно лице може да бъде арестувано с мярка "задържане под стража " в границите на 8 месеца, в случай че против него няма импортиран обвинителен акт.

За първи път след случая през днешния ден наш екип съумя да беседва с представител на неговото семейство, а точно с бабата, за която се твърди, че го е отгледала.

"Виня го, да, несъмнено. Всички го виним. Това не трябваше да се случи ".

Това споделя бабата на Кристиан Николов в деня, в който младият мъж е предаден на съд.

И единствено два дни преди да изтече оптималният период, в който Кристиан може да бъде държан в ареста, без да е импортиран обвинителен акт против него. Пред Темида Николов ще дава отговор за съзнателно породена злополука, довела до гибелта на Милен Цветков.

Илиана Кирилова, градски прокурор на София: Кристиан Николов е управлявал автомобила си след приложимост на три типа опиати, амфетамин, кокаин и тетрахидроканабинол.

Според обвиняването, казусът е дипломиран като изключително тежък, тъй като с изключение на под въздействието на коктейл от опиати, Николов е управлявал мощния си джип с 99 километра в час, което два пъти над позволената скорост.

Не е направил опит да спре и е заплашил живота на доста пешеходци, които в този миг са пресичали пред автомобила на Милен Цветков.

Илиана Кирилова, градски прокурор на София: Всички експертизи, които бяха нужни са назначени, осъществени и приобщени към делото.

Възоснова на тях са повдигнати обвиняванията, въз основа на тях е направен обвинителния акт. Всички материали са предявени на потърпевшите лица и на Кристиан Николов.

Ако бъде приет за отговорен, Кристиан Николов може да получи присъда от 15 до 20 години или пожизнен затвор.

Буря Пешева, баба на Кристиан Николов: Знам, че е направил пакост и ще си излежи присъдата и толкова. Друго очаквате ли да кажа аз?

До момента Кристиан няколко пъти желае да излезе от ареста, само че съда отхвърля да го пусне с аргумента, че в случай че е на независимост може да извърши друго закононарушение, както и да се укрие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР