Внесоха жалба заради блокираните кръстовища в София.Решихме да подадем жалба

...
Внесоха жалба заради блокираните кръстовища в София.Решихме да подадем жалба
Коментари Харесай

Граждани с жалба до прокуратурата и МВР заради блокираните кръстовища в София

Внесоха тъжба поради блокираните кръстовища в София.

„ Решихме да подадем тъжба до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за издевателствата, които се вършат върху софиянци, вървят ни по главите към този момент не знам какъв брой време, би трябвало нещо да се вземе да се направи. Ние сме жители, които не сме съгласни да излизат и да блокират кръстовищата от наше име. Не сме ги упълномощили ония хора там от наше име да се изричат и да вършат зулуми “, сподели Веселин Георгиев при влизането си в Съдебната палата.

„ С актуалната тъжба желаеме да изразим терзанието си и възмущението си от безчинствата, които се правят всекидневно на кръстовищата „ Орлов мост “, пред Софийския университет и на бул. „ Цар Освободител “, забулени под формата на кротичък митинг. Търсим вашето подпомагане за преустановяване на тези хулигански дейности “, написа в жалбата.

Колкото до формите на безчинство, Георгиев уточни изявления в медиите, сподели че той персонално не е ходил персонално при протестиращите. „ По фотоси от медиите вършат си софри, алкохол, скари, употребяват дворовете на живущите там по потребност, смърди всичко и самото блокиране, нарушават правата на всичките. Не знам какъв брой са няколко десетки, и стотици да са, не могат да вървят по главите на 2 милиона софиянци “, уточни той.

„ Ние също сме жители на тази страна и имаме права. Искаме да употребяваме правото си на свободно предвижване , правото си на работа и правото на най-малко малко отмора и успокоение след така и така натовареното ни всекидневие “, се споделя още в жалбата.

Внасят и подписка, и както изясни Георгиев като доказателство няколко фотоси. Подписите са над 100 и ги събрали два дни по два часа на пилоните на НДК. „ Не сме търсили повсеместност, по-скоро желаеме бързо да ги внесем, с цел да може да се вземат ограничения бързо “, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР