ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София

...
ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София
Коментари Харесай

ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори

Вътрешна македонска революционна организация записва своите листи за идните парламентарни избори в София

Днес, на обичайния български празник – Баба Марта, Вътрешна македонска революционна организация записва своите кандидатски листи за град София.

Над 30% от претендентите са от гражданската квота. Известни имена в листата са от сферата на музиката, образованието, сигурността и така нататък

В 23 МИР – София лидер е Юлиан Ангелов. Той е един от най-активните депутати в 44-ото Народно заседание, учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация и на ПГ на „ Обединени патриоти “. Завършил стопанска система, фамилен с две деца. В същата листа от гражданската квота са: ген. Кирил Радев – бивш  директор на НСБОП, Боян Чуков - специалист по битката с тероризма, Кристина Димитрова – певица и университетският учител Михаил Оцетов.

В 24 МИР – София лидер е Карлос Контрера. Той е общински консултант в София, ръководител на комисията по превоз към Столична община. Още известни лица от гражданската листа в 24 МИР са: икономистът Кузман Илиев, артистът Искрен Пецов, сътрудник Тенев и други.

В 25 МИР – София лидер е съпредседателят на групата на „ Обединени патриоти “ и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов. Той може да се похвали като един от най-дейните в законодателната част народни представители в 44-ото Народно заседание. В листата на Вътрешна македонска революционна организация за 25 МИР намира място и представителят на РОД Давид Александров – татко на четири деца, специалистът по антитероризъм проф. Христо Смоленов и други.

Вътрешна македонска революционна организация избра пътя за независимо присъединяване на идните през април парламентарни избори. Вътрешна македонска революционна организация избра да се бори за българските ползи, за жителите, за фамилията и достойните приходи.

Защото България за нас е идея!

България над всичко!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР