ВМРО излиза с позиция за оставката на Симеонов Волен иска

...
ВМРО излиза с позиция за оставката на Симеонов Волен иска
Коментари Харесай

Волен каза ще падне ли властта без Симеонов

ВМРО излиза с позиция за оставката на Симеонов Волен желае оставката на Валери Симеонов до края на деня Пловдив изиска оставката на Валери Сименов СНИМКИ Борисов привиква тримата войводи

По мотив думите на премиера, че в случай че изиска оставката на Валери Симеонов, ще се счупи обединението - ръководителят на Парламентарната група " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров разяснява, че оставката няма да докара до строшаване, а в противен случай - до укрепване на обединението. В декларация на партия " Атака " управлението ѝ съобщи, че смъква политическото доверие от вицепремиера Симеонов. По думите на Волен Сидеров настояването на оставката на Валери Симеонов не е проблем единствено сред патриотите, а и на държавно управление.

" Става дума за недопустимо, безусловно неприемливо изявление на вицепремиер на страната и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка ", уточни той. По думите на Сидеров, не оставката, а стоенето напук във властта от страна на Симеонов може да коства цялата структура на държавното управление.

" Затова аз предлагам нещо, което е избавителен проект за държавното управление, да се извади от властта към този момент дискредитираният вицепремиер, да се предложи различен и да вървим напред към по-съществени въпроси ", посочи националистът. Волен Сидеров изиска бързо привикване на Коалиционния съвет.

" Разговарял съм и с Цветанов, и с Каракачанов по телефона, към този момент нямам удостоверение, че в днешния ден това може да се случи. Тук съм и очаквам ", моли Той сподели още, че има кой различен от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР