ВМРО-ДПМНЕ ще спечели предстоящите парламентарни избори. След това ще обнови

...
ВМРО-ДПМНЕ ще спечели предстоящите парламентарни избори. След това ще обнови
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ уверени, че ще управляват Северна Македония след 15 юли

ВМРО-ДПМНЕ ще завоюва идните парламентарни избори . След това ще обнови Македония. Това съобщи водачът Христиан Мицковски на избирателен протест, съобщи МИА.

" Тръгнахме постепенно напред, с цел да не се върнем и да стартираме изначало. Взехме решения, които не всички харесваха, само че ни разрешиха да реализираме задачата си, а това бяха предварителни парламентарни избори ", сподели Мицковски. Когато някой е изправен пред компликации, каквито има тази страна, той не би трябвало да се отчайва, а да се бори за това, в което има вяра.

" Колкото по-голяма е фантазията ни, толкоз по-големи са изкушенията по пътя. Нашата цел е да върнем Македония на бъдещите генерации. Така че, дано да се борим за това дружно, прикани водачът жителите да прекратят на 15 юли престъпността и корупцията.

Нашата битка, добави той, стартира на 15 юли. Трябва да се свърши доста работа, тъй че дано се оправим с грешките на тази администрация и да възобновим Македония.
 Заев решен да сътвори 100 000 работни места в Северна Македония
Заев решен да сътвори 100 000 работни места в Северна Македония

Изборите са планувани за 15 юли

Той акцентира, че социалистите са имали три години да създадат нещо положително, само че вместо това не са създали нищо и в този момент ще влезе в историята.

За две години и половина открихме 64 000 нови работни места, за четири години ще създадем още 100 000, с цел да задържим младежите тук. Това съобщи през вчерашния ден водачът на социалистите и някогашен министър председател на Северна Македония Зоран Заев на протест в Крива Паланка.

Припомняме, че през юни водачите на двете най-големи партии в Северна Македония СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се споразумяха предварителните парламентарни избори да се състоят на 15 юли.

Планът е гласуването да продължи три дни - на 13 и 14 юли да гласоподават болните, немощните и позитивните на ковид или хората, които са под карантина или в самоизолация. Гласуването на изборния ден 15 юли, сряда, който ще бъде неработен за всички жители, ще продължи от 7 до 21 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР