ВМРО-ДПМНЕ, най-голямата опозиционна партия в Северна Македония, заплаши с блокиране на

...
Коментари Харесай

Опозицията в Скопие готви блокади на ключови сгради заради преговорите с България |

ВМРО-ДПМНЕ, най-голямата опозиционна партия в Северна Македония, заплаши с блокиране на постройките на държавното управление и на външното министерство, в случай че министър председателят Зоран Заев не каже защо тъкмо " договаря скрито с България ".

ВМРО-ДПМНЕ приканва Заев " обществено да заяви на македонската общност защо тъкмо се договаря скрито в София тези дни ".

" В изявление за българска медия Зоран Заев заяви скандални тези, като ретушира историята, нашите изгоди от антифашистката битка, подкопа и темелите на актуалната македонска страна. Дали изказаните позиции, за които той не се извини, в този момент са на масата за спорене с България? " - питат от опозиционната групировка.

" Ако Заев не каже обществено до довечера защо тъкмо договаря и от какво тъкмо се отхвърля, ВМРО-ДПМНЕ на следващия ден ще провежда блокади на държавното управление и на министерството на външните работи " - написа още в партийната позиция.

През последните години ВМРО-ДПМНЕ постоянно е подозирана в политически ходове, които са в синхрон с ползите на Белград и Москва. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР