ВМРО-БНД издигна Георги Цанков за кандидат-кмет на община Родопи. Родопи

...
ВМРО-БНД издигна Георги Цанков за кандидат-кмет на община Родопи. Родопи
Коментари Харесай

ВМРО играе с Георги Цанков за кмет на община Родопи

ВМРО-БНД издигна Георги Цанков за кандидат-кмет на община Родопи. „ Родопи е доста сложна община с 21 обитаеми места. Има тежки проблеми с инфраструктурата и административното обслужване на жителите. С издигането на Цанков Вътрешна македонска революционна организация си слага зца цел да има собствен кмет “, съобщи ноа конференция регионалният водач на воеводите Стефан Послийски.

„ Вярваме, че с този претендент можем да спечелим изборите. Не играем единствено за спорта в Родопи “, означи националният представител Александър Сиди. По думите му Георги Цанков е лицето на новото ръководство, което ще промени целия модел. Сиди добави, че за двата мандата на настоящия кмет на селската община не може да се каже нищо положително, само че и нищо неприятно, защото ръководството му е било безлично.

„ През последните години нищо не се промени към по-добро в общината, по тази причина ще поставим ново начало “, уточни Георги Цанков. 46-годишният политик е няколко мандата общински консултант и два пъти е бил ръководител на Общинския съвет. Той се явява два пъти на кметския избор в Родопи без триумф от името на локалната коалиция ФУРОР. „ Сега ще бъда трети път за благополучие “, пошегува се кандидатът.

Негов главен приоритет ще бъде връщането на земите на хората. Друг ангажимент е да убеди жителите на селата, който в този момент са регистрирани в Пловдив, да сменят адресната си регистрация и да стартират да заплащат налози в Община Родопи. За задачата ще се организира разяснителна акция, след което екип от служители ще обикаля селата и ще оказва помощ на хората да попълнят документите за промяна на адреса.

Останалите проблеми, с които Цанков ще се захване, са неприятните пътища и неналичието на ВиК инфраструктура. В някои от селата има съществени проблеми с неналичието на вода след 17 часа, които също би трябвало да се решат.

Общината се нуждае и от нова транспортна скица, която ще даде опция на жителите на селата да се придвижват до Пловдив. Амбицията на воеводите е хората от най-близките обитаеми места да пътуват до града на с билет от 1 лева, колкото е цената на градския превоз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР