Влошено остава здравословното състояние на един от четиримата протестиращи, обявили

...
Влошено остава здравословното състояние на един от четиримата протестиращи, обявили
Коментари Харесай

Обявил гладна стачка мъж е в тежко състояние и застрашен от кома

Влошено остава здравословното положение на един от четиримата протестиращи, оповестили гладна стачка. Според жителите в палатковата обсада пред постройката на Министерския съвет мъжът всеки миг може да изпадне в кома.
Дежурни лекари преглеждат гладуващият непрекъснато. През останалото време останалите жители следят положението му.
Вече шесто денонощие мъжът отхвърля да се храни и не пие течности.
“Той е пред кома. Очакваме всеки миг да изпадне в кома и се надяваме това да не се случи сега, в който спи. Прегледан е от доктор, предизвестени сме, само че той категорично декларира, че не желае да търси никаква помощ и да не бъде лекуван в никакво здравно заведение, което е изключено, несъмнено, само че това е невероятно, само че е заявил даже това в писмен тип “, споделят хората от палатките, представени от БНР.
Вероятно става въпрос за 58-годишният Владимир Генов, който към този момент 5-ти ден е в гладна стачка в палатката си пред при площад " Независимост ". " От 31 - петък съм без приемане на храна и вода ", сподели Генов пред кореспондент на Българска национална телевизия.
По думите му той е доста изнемощял и може да се изправя единствено в случай че се придържа за палатката. Очаква се да го посети и доктор. В понеделник той към този момент е бил прегледан от медици, които открили, че кръвната му захар пада. Генов работи в Италия от 17 години, имал и личен бизнес, само че се върнал, тъй като е отчаян от институциите. Затова взе участие в митингите и оповестил гладната стачка.
Вижте историята му в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР