Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във

...
Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във
Коментари Харесай

Балан от Фермата става татко

Влогърът Калоян Димитров–Балан, прочут на феновете около присъединяване си във „ Фермата “, става баща за първи път още преди да навърши 30 години. Новината разгласи риалити героят на Великден, а поздравления изпратиха Диона, Александра Петканова, Мика Стоичкова, Павел, Ася Капчикова.Преди близо месец той изненадващо се сгоди за приятелката си Надежда, а в този момент стана ясна и повода за даването на пръстена.

"Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб пораства нашият нов живот ", написа фермерът в инстаграм. "Ще си имаме БЕБЕ! Най-дългоочакваният миг за нас ", написа пък Надя. Влюбените са дружно от две години и половина. Запознали се в интернет, откакто съквартирантката на Надежда написа на Балан, само че не от своя телефон, а от нейния. Балан вижда известието, преглежда ѝ профила и си я харесва.

В началото връзката им била от разстояние - тя учила във Варна, а той живее в София. Но в последна сметка се мести и тя в столицата. Първите няколко месеца държат връзката си в загадка по гледище на Надежда - тя просто не била подготвена за публичността.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР