Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във

Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във ...

Балан от Фермата става татко


Влогърът Калоян Димитров–Балан, познат на зрителите покрай участието си във „Фермата“, става татко за първи път още преди да навърши 30 години. Новината обяви риалити героят на Великден, а поздравления изпратиха Диона, Александра Петканова, Мика Стоичкова, Павел, Ася Капчикова.Преди близо месец той изненадващо се сгоди за приятелката си Надежда, а сега стана ясна и причината за даването на пръстена.


"Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот", написа фермерът в инстаграм. "Ще си имаме БЕБЕ! Най-дългоочакваният момент за нас", пише пък Надя. Влюбените са заедно от две години и половина. Запознали се в интернет, след като съквартирантката на Надежда пише на Балан, но не от своя телефон, а от нейния. Балан вижда съобщението, разглежда ѝ профила и си я харесва.

В началото връзката им била от разстояние - тя учила във Варна, а той живее в София. Но в крайна сметка се мести и тя в столицата. Първите няколко месеца държат връзката си в тайна по настояване на Надежда - тя просто не била готова за публичността.

Източник: hotnews.bg