Влогърат и протестиращ Симон Милков признава в интервю, че симпатизира на ...

Влогърат и протестиращ Симон Милков признава в интервю, че симпатизира на

Репортерът интервюирал Пеевски е бил симпатизант на Бареков

Влогърат и протестиращ Симон Милков признава в изявление, че симпатизира на Николай Бареков.  

Преди дни той " взриви " България с изявление с Пеевски.

Появиха се макар че подозрения наистина ли изявлението в действителност е непринудено с неудобни казуси или е инсценировка с прелиминарен сюжет.

Люба Кулезич бе безапелационна, че изявлението е " нагласено ".

Симон Милков е изискал право на отговор и декларирал, че ще съди Кулезич.

" Право на отговор. В студиото влиза Симон Милков-шумлив протестен деятел и създател на страница във Facebook с провокативно заглавие. Единственият човек с микрофон, пред който Делян Пеевски се спря драговолно за усмихната сказка. С какво „ Честно казано “ засегна влогъра повече-че името му беше сбъркано или че диалогът им с преродения политик беше разчетен като нагласено изявление в жанр „ политическа перачница “? ", показва Люба Кулезич в излъчването " Честно казано " по Евроком.

Тя пусна фрагменти от минали години, в които Милков се показва няколко пъти." Професионален подбудител на митинги ли сте? "-пита го репортерка в изявление от митинг преди няколко години. 

" Професионален подбудител на митинги?! Значи, че хонорарите са ми доста стабилни?! Симпатизирам на България без цензура на г-н Бареков. "  

Участва през годините в десетки митинги от разнообразни политически сили и постоянно го питат за кого работи, само че той отговаря:  

Източник: petel.bg