Влизайки в Twitter, разбираме, че един от най-актуалните хаштагове в

...
Влизайки в Twitter, разбираме, че един от най-актуалните хаштагове в
Коментари Харесай

Всички са луди по Bird Box Challenge

Влизайки в Twitter, разбираме, че един от най-актуалните хаштагове сега е #birdboxchallenge . Постовете с него са десетки хиляди; още толкоз ни чакат в търсачката на Instagram. И следващата фикс идея в обществените мрежи е налице.

Всичко стартира с кино лентата Bird Box, който направи своята премиера в Netflix в последните дни на предходната година. Направи и същински връх, тъй като единствено за седем денонощия бе гледан от над 45 милиона акаунта. А с гледането, на десетки хиляди им е пристигнало и вдъхновението.

Главната героиня във кино лентата Малъри (Сандра Бълок), както и нейните две деца, през по-голямата част от времето са с превръзка на очите, с цел да се предпазят от мистериозна мощ, подтикваща хората към самоубийство. И точно тази концепция на сценаристите накара хиляди да поживеят известно време в мрак и, несъмнено, да снимат това си прекарване .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Will (@willest_a) на Яну 2, 2019 в 7:10 PST

#birdboxchallenge се показва в осъществяване на разнообразни действия, без да имаме образна визия какво тъкмо вършим. Някои го одобряват много насериозно, поставят превръзката на очите и скачат стремително в предизвикването, единствено и единствено да натрупат лайкове и известност.

Именно тях Netflix приканват да не правят сходни нелепости , тъй като те могат да бъдат рискови за техния живот, както и за този на близките. Да пресичаш улицата със завързани очи, да готвиш, без да виждаш, или даже единствено да се разхождаш из дома си са все дейности, които носят сериозен риск от пострадвания. A някои остават в мрак цели 24 часа или даже сядат зад кормилото.

Can’t believe I have to say this, but: PLEASE DO NOT HURT YOURSELVES WITH THIS BIRD BOX CHALLENGE. We don’t know how this started, and we appreciate the love, but Boy and Girl have just one wish for 2019 and it is that you not end up in the hospital due to memes.
— Netflix US (@netflix) 2 януари 2019 година

Докато едни са подготвени на всичко, с цел да бъдат част от следващото предизвикателство, други одобряват Bird Box по-скоро на смешка . Забавните картинки със Сандра Бълок с превръзка на очите, попаднала в разнообразни сюжети, са не по-малко от #birdboxchallenge видеата. И са много по-безобидни...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Best Posts In 1 Page (@nerdyvault) на Яну 3, 2019 в 12:36 PST

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР