Влиятелните фигури в Манчестър Сити очакват мениджърът на отбора Хосеп

...
Влиятелните фигури в Манчестър Сити очакват мениджърът на отбора Хосеп
Коментари Харесай

В Манчестър: Гуардиола напуска Сити

Влиятелните фигури в Манчестър Сити чакат мениджърът на тима Хосеп Гуардиола да напусне още преди формалното обявяване на възможното наказване на клуба.

Вчера Премиър лийг повдигна обвиняване против „ жителите “ за систематични финансови нарушавания за интервал от девет години. От клуба обществено декларират, че са уверени в невинността си.

Въпреки това през вчерашния ден и през днешния ден на Острова се твърди интензивно, че ще се стигне до наказване за Сити.

За да се случи това, назначената самостоятелна комисия би трябвало да се произнесе дали има доказателства за виновност на клуба по повдигнатите попадения.

Все още не е ясно в какъв период ще се случи това. Счита се, че останалите клубове от Висшата лига упорстват за глоба още преди края на сегашния сезон.

Според „ Ди Атлетик “ на „ Етихад Стейдиъм “ има очакване, че в случай че нещата се развият зле за клуба и наказването стартира да наподобява неизбежно, то Гуардиола ще побърза да напусне преди формалното му обявяване.

Още през май 2022 Гуардиола съобщи през публицисти, че е споделил на притежателите на Сити, че в случай че в миналото го излъжат, той незабавно ще си тръгне.

Това е показателно, че Пеп ще се опита да се разграничи от всевъзможни възможни злоупотреби, в случай че има задоволително доказателства за тях.

Настоящият договор на Гуардиола с Манчестър Сити е до 2025 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР