Влезлият завинаги в историята на английския футбол Клаудио Раниери, който

...
Влезлият завинаги в историята на английския футбол Клаудио Раниери, който
Коментари Харесай

Клаудио Раниери поема към крайно екзотична дестинация

Влезлият вечно в историята на британския футбол Клаудио Раниери, който направи Лестър първенец през 2016 година на инат на всичко и всички, в този момент наподобява ще предприеме много другоземен ход в кариерата си. Според куп издания в родната му Италия, той ще застане отпред на народен тим.

Но 67-годишният експерт няма да поеме някоя от европейските или международни сили, а ще управлява националите на Гвинея. Той е получил предложение от локалната федерация и към този момент индикациите дали ще го одобри са позитивни.

Раниери е сменил много клубове, бил е отпред и на национални гарнитури, само че в никакъв случай не е работил отвън Европа. И в този момент, в края на кариерата си, очевидно ще предприеме екзотичното предизвикателство да работи с една от най-бедните африкански федерации.

Италианецът за последно управлява народен тим през 2013 година Тогава беше отпред на Гърция, само че беше безогледно уволнен след проваляне от Фарьорските острови в международна подготовка. Иначе последната му работа въобще беше при започване на тази година, когато застана отпред на Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР