Властите в Южна Корея откриха тялото на изчезналия по-рано кмет

...
Властите в Южна Корея откриха тялото на изчезналия по-рано кмет
Коментари Харесай

ТАСС: Кметът на Сеул е намерен мъртъв

Властите в Южна Корея откриха тялото на изчезналия по-рано кмет на Сеул Пак Вон Сун. Това заяви в четвъртък китайският ефирен канал CGTN, представен от ТАСС.
От своя страна организация Yonhap осведоми, че търсенето на кмета продължава. По-рано щерка му Парк Уон Сун уведоми полицията за неговото изгубване.
Според правоохранителните организации и кметската работа, градоначалникът напуснал резиденцията си в 10:44 (04:44 българско време). Бил е облечен в тъмни облекла, носил е черна раница. Малко преди този момент администрацията на Сеул популяризира известие за анулацията на едно от събитията в графика на кмета заради „ насилствени условия “.
Според организацията в четвъртък в 16:40 (10:40 българско време) кметът е трябвало да се срещне с ръководителя на Комисията за уравновесеното развиване на страната при президента Ким Са Йол. Поради неприятното здраве Парк Вон Сун не е отишъл на работа. 
Последният път, когато е бил записан телефонният сигнал на кмета на Сеул, е бил в региона на храма Гилсан в северния квартал на столицата Сонбук, отбелязва още организация " Фокус ". Полицията задейства в издирванетов служебни кучета и дронове. Според канала YTN в интервенцията вземат участие до 200 души, търсенето се усложнява от настъпването на нощта. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР