Властите в Украйна направиха шокиращи признания. По думите на правителствени

...
Властите в Украйна направиха шокиращи признания. По думите на правителствени
Коментари Харесай

Правителството на Украйна призна: Опитваме се да убием Путин!

Властите в Украйна направиха шокиращи самопризнания. По думите на държавни чиновници в Киев, в  момента се вършат опити за насилственото премахване на Владимир Путин и други висши водачи в Русия, като съществена цел са високопоставени военни. Евгений Пригожин, водачът на групировката " Вагнер ", Сергей Шойгу и несъмнено, президентът на Русия са съществени цели на украинските специфични елементи. Оказва се обаче, че украинските военни имат един проблем - не могат да открият къде е Путин в действителност, защото непрекъснато се натъкват на негови двойници.

 

Атаката с дронове, която бе проведена по-рано от украински военни против Кремъл, несъмнено сложи в извънредно комплицирана обстановка Съединени американски щати. Вашингтон е главният основател зад военните дейности сред двете страни, а резултатът е поразителен. И както се разбра, очевидно  Киев към този момент работи независимо, считайки Путин за най-голямата опасност.

 

Стряскащата реалност на войната е потресаваща, само че още по-потресаващо е откровеното самопризнание на украинските управляващи, че се пробват да убият водача на прилежаща страна, както и някои от неговите основни военачалници. Още по-притеснителното е, че украинските управляващи признават, че не съумяват да реализират задачата си, защото Путин остава " прикрит " измежду многочислените си двойници.

 

По всичко наподобява, че се връщаме към времето на хитлеро-нацизма и опитите на една страна да в профил водача на воюващата противникова страна, като го ликвидира. По-смущаващото обаче е, че признава за дейностите, които подхваща с тази цел. И концепцията на този акт не е залавянето и изправянето на Путин пред интернационален съд, където да дава отговор на обвиняванията против него, а отстраняването му, все едно е даешки талибан. 

 

Фактът, че огромните международни сили като Индия, Бразилия, Китай, Сингапур и даже ЮАР се дистанцираха от спора и обявиха, че остават на страната на Русия, сигурно е знак, че тук има освен това от боен конфликт и спор на ползи. А опитите на Киев да убие президента под носа на Съединени американски щати и макар тяхното опълчване, приказва че политическата общественост в Украйна е движена от други претекстове, с изключение на спасението на народа и страната си...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР