Властите в Скопие уволниха скандалния директор на депото за отпадъци

...
Властите в Скопие уволниха скандалния директор на депото за отпадъци
Коментари Харесай

Скопие изхвърли шефа на депото за отпадъци

Властите в Скопие уволниха скандалния шеф на депото за боклуци Горан Ангелов, който е забъркан във вноса на десетки контейнери от Италия в българските пристанища във Варна и Бургас, съобщи организация БГНЕС.

Кметът на Скопие Петре Шилигов заяви, че депото “Дрисла” към този момент е във притежание на общината. “След девет години депото още веднъж е наша благосъстоятелност. Горан Ангелов ще бъде заменен и на негово място ще бъде назначен нов шеф. Призовавам всички способени институции да влязат в депото и да извършат инспекция на досегашния концесионер”, сподели още Шилигов.

Депото “Дрисла” бе обещано на концесия на италианска компания и през миналите 9 години имаше голям брой съмнителни бизнес покупко-продажби и правосъдни каузи. Преди дни българската прокуратура стартира следствие на Горан Ангелов и неговия заместител Блаже Игнатов за вноса на боклуци. Според шефа на компания „ Блацион “, която е внесла отпадъците в България, боклукът е бил предопределен за Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “. Бургаската прокуратура съобщи, че са били предопределени за компания в Плевен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР