Властите в Северна Македония използват всякакви приоми, за да покажат,

...
Властите в Северна Македония използват всякакви приоми, за да покажат,
Коментари Харесай

Каракачанов: Премиерът ни пробутва захаросани бонбончета за Македония

Властите в Северна Македония употребяват всевъзможни приоми, с цел да покажат, че българите там са малцинство. Това е политика още от Титова Юголавия. Налага се нова еднаквост и се обезличават българите. " Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия някогашният министър на защитата Красимир Каракачанов. Той разяснява тематиките за Северна Македония и войната в Украйна.

По думите на Каракачанов премиера Кирил Петков се пробва да ни пробутва " захаросани бонбончета " и се пробва да ни убеждава, че има прогрес в връзките ни с районен съд Македония.

Според него министър-председателя е поел ангажимент пред някого и за това приказва по този начин. Каракачанов бе безапелационен, че прогрес в договарянията не вижда.
Той дефинира като далавера терзанието на Европейски Съюз, че в Северна Македония може да се случи Украинския сюжет. Той добави, че съветското въздействие там е много едва.

Каракачанов загатна и срещите на историческата комисия. Той разяснява постигнатото единодушие за Климент Охридски и цар Самуил. Той не дефинира това като прогрес, защото е контрактувано още през февруари. Сега остава единствено да се разберем за Възраждането, революционните битки, Гоце Делчев, и историята след ПСВ, добави той.

Като наложително изискване за естествени отношение и отваряне на пътя към участие в Европейски Съюз на Северна Македония, Каракачанов дефинира прекъсването на фалшификациите на историята, въз основата на които се постанова ненавист против българите. Постоянно се втълпява че българите са варвари и желаят да окупират Македония, добави той.

Не би трябвало да вършим взаимни отстъпки с националните ползи, безапелационен е той.

Той разяснява и тематиката за войната в Украйна. Каракачанов се опълчи на даването на оръжие на Украйна. Ние нямаме какво да дадем, сподели той. 25 години политиците унищожаваха нашето въоръжение -танковете и самолетите ни бяха продадени или нарязани за скрап, с цел да се харесаме на някого. Каракачанов съобщи, че би трябвало да се подхожда внимателно в тази обстановка. Може да се стигне до там да няма кой да ремонтира нашите самолети, добави той. Не би трябвало да сме подвластни от никого, било и той съдружен сътрудник.

В умозаключение Каракачанов съобщи, че е по-добре Европейски Съюз да инициира мирни договаряния с Русия, в сравнение с ние да даваме оръжие и да удължаваме войната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР