Властите в руската Белгородска област решиха учебната година във всички

...
Властите в руската Белгородска област решиха учебната година във всички
Коментари Харесай

Прекратиха предсрочно учебната година в пограничните райони на Белгородска област

Властите в съветската Белгородска област взеха решение образователната година във всички погранични общини да завърши предварително още от понеделник (29 май), с цел да се подсигурява сигурността на децата, съобщи ТАСС.

Губернаторът Вячеслав Гладков написа в " Телеграм ": " Беше взето в допълнение решение, че ще прекратим образователната година във всички седем погранични общини, в това число и в Белгородски, Яковлевски и Новосколски градски окръг ".

Вчера Гладков заяви, че е попаднал под обстрел в Шебекино, като в границите на денонощието градът е бил обстрелван общо пет пъти.

По време на обстрела в Шебекинския регион е умрял един човек, а трима души са били ранени, двама от които са на юношеска възраст. Децата са приети в болница в регионалната детска болница.

Тази заран Гладков сподели, че нощта минала умерено в пограничните региони на Белгородска област и че няма информация за обстрел или нови произшествия. Продължава лекуването на ранените деца и при нужда те ще бъдат изпратени в лечебно заведение в Москва, добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР