Властите в Москва се обърнаха към руското правителство с предложение

...
Властите в Москва се обърнаха към руското правителство с предложение
Коментари Харесай

Русия скоро може да намали и махне изцяло ДДС за ресторантите

Властите в Москва се обърнаха към съветското държавно управление с предложение за понижаване или цялостно унищожаване на Данък добавена стойност за ресторантьорския бизнес, заяви РИА Новости. Министерството на икономическото развиване поддържа това предложение, сподели заместник-кметът на съветската столица по икономическите въпроси Владимир Ефимов, съобщи БГНЕС.
" Редовно се срещаме с представители на бизнеса като част от Стратегическия съвет, като предлагаме на бизнеса разнообразни ограничения за поддръжка, в това число такива с регулаторен темперамент. Обърнахме се към федералното държавно управление с предложение за доста понижаване или цялостно унищожаване на Данък добавена стойност за ресторантьорския бизнес, което доста ще понижи тежестта върху сектора и ще им помогне да преодолеят този сложен интервал ", сподели Ефимов.
 Отхвърлиха концепцията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху медикаментите Отхвърлиха концепцията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху медикаментите
След намаляването на налога за ресторантьорските и хотелиерските услуги, в това число за нискоалкохолните питиета – вино и бира, в...
Според него ресторантьорството е измежду промишленостите, които са най-тежко наранени от епидемията от ковид, и би трябвало да са обект на ограничения за поддръжка от локалната администрация в Москва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР