Властите в Аржентина са задържали 64-годишна монахиня, обвинена в извършване

...
Властите в Аржентина са задържали 64-годишна монахиня, обвинена в извършване
Коментари Харесай

Палава монахиня се заигра с 14-годишна

Властите в Аржентина са задържали 64-годишна монахиня, упрекната в осъществяване на непристойни дейности по отношение на 14-годишно момиче в един от обществените домове на католическата черква в Буенос Айрес, написа novini.bg.

Адвокатът на обвинената удостовери в четвъртък, че клиентката му – " сестра Марина ", е била арестувана от полицията по съмнение в полово посягане над малолетна.

Оттук-нататък би трябвало да забележим накъде ще тръгнат събитията и дали ще се появят и други девойки от вкъщи, които да свидетелстват против сестра Марина. Това ще е от фундаментално значение за идния развой, съобщи юристът на монахинята, представен от онлайн изданието " 20minutos ".

Той въпреки всичко призна, че чака да се появят и други недоволства от полово естество против клиентката му.

Местни медии оповестяват, че непристойните дейности са от 2020 година и били осъществени в един от обществените домове на Църквата и по-конкретно в кухнята, когато монахинята почнала да опипва 14-годишната обитателка на дома, а през избрани интервали я следила, до момента в който била гола.

От обществения дом, в който работи монахинята, показаха своята безусловна поддръжка за нея и дефинираха като " същинска покруса " да се подмятат сходни обвинявания в общественото пространство без доказателства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР