власти удължиха всички действащи досега ограничения за влизане на територията

...
власти удължиха всички действащи досега ограничения за влизане на територията
Коментари Харесай

Ограниченията за влизане в Гърция удължени до 19-ти април

власти удължиха всички настоящи до момента ограничавания за влизане на територията на страната до 06:00 ч. на 19.04.21 година , оповестява посолството ни в Атина.
Пристигащите в Гърция, без значение от типа превоз (въздушен, сухоземен или морски), подлежат на наложителна 7-дневна карантина . Изолацията може да бъде прекратена само при положение, че престоят в страната е по-кратък от наложителните за самоизолация 7 дни.
 В Гърция към този момент има над 2 милиона имунизирани В Гърция към този момент има над 2 милиона имунизирани
Гърция мина през днешния ден прага на 2 милиона имунизирани против КОВИД-19 с първата или двете дози от имунизацията, заяви държавният приказва...
Припомняме, че при влизане в страната се изисква да бъде показан и отрицателен резултат от PCR тест, изработен не по-рано от 72 часа от идването . При неговата липса гръцките управляващи имат право да не позволен пътуващите да влязат в страната. При влизане гръцките управляващи по своя преценка мога да изискат на всеки от пътуващите да бъде изработен тест (бърз или PCR).
Всеки жител, без изключение, следва да има генериран QR код след попълване на Passenger Locator Form (PLF) на https://travel.gov.gr/#/. Там в детайли са разказани настоящите ограничения, ограничавания и условия. Компаниите, които правят пътнически транспорти (самолетни, морски, сухопътни) са длъжни да ревизират дали всеки от пасажерите има QR преди неговото качване. При липса на подобен транспортната компания носи отговорност за връщането му в родината.
При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Атина на следните телефони: +30 210 67 48 107; +30 210 67 48 105; +30 210 67 48 106, както и към генералното консулство на България в Солун на тел. +30 2310 829 210 и на дежурния телефон в извънработно време: +30 2310 869 510.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР