Владислава Тричкова се присъединява към екипа на bTV Новините. Телевизионната

...
Владислава Тричкова се присъединява към екипа на bTV Новините. Телевизионната
Коментари Харесай

Репортерка на NOVA се присъединява към екипа на bTV

Владислава Тричкова се причислява към екипа на bTV Новините. Телевизионната кариера на Владислава Тричкова стартира през 2015-а година. Започва като стажант в Нова телевизия, а 7 месеца по-късно става кореспондент. Казва, че обича адреналина и динамичността и напълно естествено попада в екипа на престъпните кореспонденти.

Освен у нас, постоянно споделя и истории от чужбина. Отразявала е атентата в Барселона, референдума в Каталуния, бежанската вълна на остров Лесбос, както и обстановката на украино-румънската граница след започването на войната. През последните години отразява провеждането на избори в Турция, а също така е и създател на редица следствия. Именно тя споделя за това по какъв начин българи продават децата си за крадци и проститутки в Испания и по какъв начин наши сънародници пътуват на ръба на закона за чужбина, с цел да се лекуват.

Тя е един от доста награждаваните кореспонденти, като в сбирката си има и три круши от състезанието " Валя Крушкина - публицистика за хората ", отличена е и за " Репортер на годината " през 2020 година От края на юни 2022 година е част от екипа на bTV Новините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР