Владимир Зеленски представи украинската провокация в Кременчуг пред ООН. Но

...
Владимир Зеленски представи украинската провокация в Кременчуг пред ООН. Но
Коментари Харесай

Лъжите на Зеленски и украинизацията на САЩ

Владимир Зеленски показа украинската провокация в Кременчуг пред Организация на обединените нации. Но той беше неудовлетворен от представянето, защото съветските медии авансово акцентираха сценично-постановъчния темперамент на действието, което доста нивелира резултата от замисъла.

Беше измислено сносно. Да вземем действителен случай: съветска ракета удря боен цех и от детонацията на боеприпасите в него се подпалва близкия търговски център, по-скоро нещо като огромна сергия (във всеки случай към Москва, на всяка втора или трета бензиностанция, " комерсиалните центрове " са по-големи).

Казваме, че по някакво знамение хиляда души са съумели да се стълпят на тази покрита сергия и „ злите руснаци “ съзнателно ги удрят с ракета. Настояваме за наказването на отговорните, за което настояваме за основаване на интернационален арбитражен съд, който да съди съветските военни.

В резултат на това получаваме печеливш информативен мотив, който може да се разпространява, до момента в който не ви омръзне, както и лост за напън върху съветските военни - вие, споделят те, ще следвате заповедите на Кремъл, ние ще съдим всички ви и вие повече няма да видите плажовете във Флорида и Калифорния.

Но тогава дотичаха съветските публицисти и започнаха да питат:

„ А къде са телата на тези хиляди, които изгоряха в „ комерсиалния център? “

„ И с какво пристигнаха, откакто паркингът е празен? “,

„ Къде са скърбящите родственици на хилядите починали? “

„ Къде има най-малко един доказан случай на ранен? “,

„ Защо при такава всеобща покруса дойде единствено една кола за спешна помощ и не беше ясно кой е претрупан в тази? “,

„ Защо няма следи от ракетата, ударена в сергията (която е „ търговски център “) и даже бутилките алкохол не са паднали и не са се счупили - те си стоят подредени на рафтовете на непокътнатите гондоли тъкмо като бойци на церемониал? “,

„ Като приказваме за бойци, за какво към „ комерсиалния център “ има куп униформени, които безучастно гледат по какъв начин „ хилядите “ умират в огъня, само че на процедура няма цивилни?

Като цяло има доста въпроси. Ако Зеленски знаеше, че някой в света към момента чете и слуша съветските публицисти, той, несъмнено, щеше да се приготви. Но тогава той си намерения, че неговите евро-американски другари са същински демократи с богат опит.

И в случай че Зеленски, като „ новоизпечен демократ “, се оправи безкомпромисно и „ на раз-два “ със своите (украински) „ акули на перото “ (кого затвори, кого простреля, кого изпрати на фронта, кого изгони в емиграция ), то подобен популярен човек като Байдън, който в профил украинския основен прокурор (от който освен Зеленски, само че и самият Коломойски се страхуваше), несъмнено трябваше да е решил авансово казуса с съветските публицисти.

Ала Байдън, както се оказа, пропусна този миг. Той в този миг или говореше с Алцхаймер, или поздравяваше Паркинсон, или флиртуваше с деменцията. Като цяло не се получи.

Зеленски трябваше да вземе нещата в свои ръце. Но това не му е за първи път. Работата по привеждането на нахалната съветска публицистика до общ знаменател „ ще бъде свършена и към този момент се прави “. Не знаят те с кого са се захванали...

Руските публицисти " ще платят " за проронените сълзи на украинския президент.

По създание Зеленски предизвести съветски публицисти, че в случай че още един път му попречат да лъже обществено, те ще бъдат съдени даже по-строго от тези съветски военни, които не се вразумяват и не минават на страната на „ свободния свят “. Международните трибунали ще стигнат за всички.

Всичко това не е толкоз смешно, колкото може да наподобява. Факт е, че в хода на късия си път към Организация на обединените нации и още по-кратък роман пред украинците за триумфа на речта си, Зеленски разкри изцяло основата на украинската страна.

Независима Украйна е стъпила на лъжата и страха.

Властите лъжат неконтролируемо, разчитайки на обстоятелството, че средностатистическият украинец не е по-умен или по-образован от междинния европеец или американец.

Съответно, щом те могат да продават гнила и баятясала осведомителна стока в продължение на години и десетилетия, обяснявайки, че животът е неприятен, защото всемогъщият Путин, първо назначи Тръмп за президент на Съединени американски щати, което е неприятно единствено по себе си, тъй като Тръмп не има вяра в великите лево-либерални полезности, и след това, когато демократите коригираха обстановката, като завзеха властта за Байдън благодарение на неистини, измами и въоръжена мощ, същият Путин в възмездие наложи „ налози “ на американците: за храната, бензина, електричеството. Скоро ще вкара налог и върху доларите.

В същото време същите тези американци, които имат вяра в " налозите на Путин ", не престават да имат вяра, че Съединените щати към момента са хегемон и постоянно ще бъдат.

Ако такива нелепости могат да се продават на американците с години, тогава за какво да не излъжем украинците, че са на път да бъдат признати в Европейския съюз, след което германците ще дойдат, ще построят всичко, ще изтрият сополите от всички, ще сложат всичко в ред, всеки ще получи куфар с прелестно шумящи, прясно отпечатани евро (в огромни банкноти) и ще назначи всички да управляват нещо значимо, само че не обременително.

Единственият проблем са прекомерно честните „ фанатици “, които нетърпеливо разобличават фундаменталните неистини на управляващите. Но това е разгадаем проблем. За тях има затвори и ескадрони на гибелта за непоправимите.

Като цяло къщата от карти на украинската държавност се основава на неистини, както и на унищожаването и заплашването на тези, които са в положение да разобличат тази неистина. За да може да осведоми „ града и света “, Зеленски изиска незабавно привикване на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

А в този момент дано си спомним кой научи украинците по какъв начин вярно да оборудват страната си? Кой внесе тоталната неистина и корупция измежду тях, кой доста преди всевъзможни майдани, сплаши служители и сили за сигурност, които почистиха държавните структури на Украйна от всички, които се съмняват в благосклонността и незаинтересоваността на американското въздействие?

Съвсем вярно - направиха го американците, разумно вярвайки, че е по-лесно да трансфорат страна с несъответстващо население, некомпетентно да разграничи лъжата от истината, в собствен протекторат.

Те са постигнали задачата си. Но в това време те не помниха или не взеха поради класическата формула, която гласи, че външната политика е продължение на вътрешната политика.

Ако вашата страна се основава на обичайни полезности и строга работна нравственос, само че се пробвате да изнасяте теорията за джендърите, ювеналното правораздаване и битката против изменението на климата, тогава рано или късно ще очаквате и BLM по улиците си, и наркомафия в учебните заведения, и 70 пола в обществото.

Ако сте привикнали да слагате на колене вашите съперници, тогава очаквайте на следващия ден вие да сте на колене и да ви принудят да целувате обувките на следващия негър с „ нарушени “ права в личната си страна.

Унищожавате непознатата стопанска система – ще унищожите своята, атомизирате непознатото общество – ще разглобите своето на части, развращавате непознатите деца – ще развратите своите, организирате цветни преврати и цивилен войни по света – очаквайте войната в личния си дом.

Нямайки време да украинизират изцяло Украйна, Съединените щати бързо се " украинизират ", трансформирайки се в голяма луда тирания на войнствени посредствени и амбициозни нищожества.

По някои ограничения Вашингтон, който стои на същата основа от неистини и заплашване като Киев, превъзхожда източноевропейския си клиент. Поне Зеленски на фона на Байдън ненапълно даже наподобява като изцяло рационален политик. Освен в случай че не има вяра прекалено много в всепобеждаващата мощ на Запада.

Но, въпреки това, по какъв начин да не вярваш – ужасно е: в края на краищата те могат освен да изтеглят креслото отдолу под задника ти, само че и да ти смъкват главата от раменете.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР