Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби лекаря от Шейново

...
Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби лекаря от Шейново
Коментари Харесай

Владо Плацентата е мъртъв

Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби лекаря от Шейново доктор Албена Гагова, е умрял, научи " Блиц " от юриста на Гагова. " Уведомиха ме от Районния съд, че майка му се е обадила в съда и декларирала, че е умрял. Чака се акт за гибел ", съобщи пред юрист Иван Петров.

Припомняме, че на 1 юни предходната година Стоянов, който стана прочут като Владо Плацентата, атакува и наби доктор Албена Гагова в столичната АГ болница “Шейново ". Причината бе, че лекарката, която преди малко изродила със секцио първородния му наследник, отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я желал, с цел да прави генетични опити с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна ".

След като я блъснал, той избягал и даже подстригал косата си, с цел да затрудни разпознаването. Номерът му обаче не мина и той беше упрекнат от прокуратурата и даден на съд. При всяко появяване в съда Стоянов се държеше безочливо, караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката. Веднага след побоя приятелката му отхвърли да запише бебето с неговата фамилия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР