Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби д-р Албена Гагова

...
Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби д-р Албена Гагова
Коментари Харесай

Ясна е причината за смъртта на Владо Плацентата

Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преби доктор Албена Гагова в болница "Шейново ", е желал да вземе плацентата на бебето си, с цел да не почине. Той считал, че ще извлече стволовите кафези и по този начин ще се излекува от заболяванията си. Това оповестяват криминалисти, представени от "Телеграф ".

Владо Плацентата умря на 12 март, само че това стана ясно седмица по-късно, защото управляващите го търсили по една от делата му. Родителите ги посрещнали със смъртния акт на мъжа. В него е разказано, че той е умрял в резултат на епилептичен пристъп. Владо Плацентата страдал освен от епилепсия, само че и от бъбречна непълнота, написа в здравната му документи, предоставена на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата предходната седмица.

Явно знаейки, че епилепсията е нелечима, той се увлякъл по теории за стволови кафези, които могат да лекуват страшни заболявания и почнал да прави опити.

Още след побоя над доктор Гагова през юли предходната година стана ясно, че Стоянов е превел опити и с животни. Той даже самичък се хвалеше, че учил генно и клетъчно инженерство, само че прекъснал. Негови състуденти разясниха тогава, че пред тях се хвалел, че има лаборатория в дома си в София, само че по време на обиск такава не бе открита. За сметка на това служителите на реда се натъкнали ма пушка в двора му, с която плашел бежанци.

След побоя над доктор Гагова Владо Плацентата бе задържан и престоя близо два месеца в ареста. Най-странното, съгласно криминалистите, е че той не е споделил и дума за заболяванията си. Не е употребявал нито една от тях, с цел да го пуснат по-рано. Единственото, на което държеше и повтаряше е, че не е отговорен за багра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР