Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, настоява, че е

...
Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, настоява, че е
Коментари Харесай

Владо Плацентата: Нападнаха ме в „Шейново”; даже не съм бил в болницата, а не съм и бащата

Владимир Стоянов, станал прочут като Владо Плацентата, упорства, че е почтен и изиска делото против него да тръгне по-бързо. Стоянов е упрекнат, че е нанесъл побой над акушер гинеколога от болница „ Шейново” доктор Албена Гагова, тъй като предишното лято тя отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Днес съдът не даде ход на делото заради неявяването на адвокатката на Стоянов. Самият той обаче показа пред магистратите свое мнение в 6 страници .

В него обстойно коментира на съда какво е безотговорност и се базира на свидетелски показания, съгласно които е бил в болничното заведение, само че въобще не е нападал лекарката, в противен случай – той бил гонен по стълбите от „ към 50 годишно огромно (изглеждаше като разярена мечка) създание (в казусът посочено като жена), което да го преследва” (в курсив е непокътнат истинският текст и правопис на становището).

Във въпросния текст той твърди още, че „ на процедура, НЯМА директни доказателства, че Стоянов е имал нещо общо с Майката, камо ли, че му е татко, и НЯМА никакви директни доказателства, че Стоянов е бил даже в Болница Шейново този ден.”

В мнението си Стоянов написа още, че „ е ВЕГЕТАРИАНЕЦ от 18годишен, а от 2018 е и ВЕГАН, който почита е цени животът във всичките му форми, а Г-жа Гагова е видно месоядно създание, което е разумно, да е желало за материална полза, да си сготви плацентата с лук и подправки…”

От съда обвиненият изиска да бъде освободен от разходи по делото; да му бъде направена психиатрична експертиза (но в „ неутрално и професионално заведение в София”), да бъдат заменени прокурорите и съдиите по делото, да му бъде присъдено адвокатско заплащане, да му бъде изплатено обезщетение за прекараното време в ареста от най-малко 15 000 лева и също така – да получи оправдателна присъда.

„ …Ако още вярвате че има късмет да е имало причинител, то дано си е НЕИЗВЕСТЕН, въпреки, че незнам по какъв начин и това ще стане, когато НЯМА доказателство, че е имало осъществено каквото и да е закононарушение (нарушаване на закона)!”, написа още в настояванията си Стоянов.

Пострадалата лекарка резервира безмълвие.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР