Владимир Стоянов, който нападна лекарка заради плацентата на бебето си,

...
Владимир Стоянов, който нападна лекарка заради плацентата на бебето си,
Коментари Харесай

Мъжът, който нападна лекарка заради плацентата на бебето си, е починал в съня си

Владимир Стоянов, който атакува лекарка поради плацентата на бебето си, е починал в съня си на 12 март, заяви “24 часа ”.

38-годишният мъж е умрял от болест, споделят осведомени, само че не прецизират каква.

На 1 юни предходната година Стоянов, който стана прочут като Владо Плацентата, атакува и наби доктор Албена Гагова в столичната АГ болница “Шейново ”. Причината бе, че лекарката, която преди малко изродила със секцио първородния му наследник, отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я желал, с цел да прави генетични опити с нея.

След като я блъснал, той избягал и даже подстригал косата си, с цел да затрудни разпознаването. Полицията oбаче го хвана и той беше упрекнат от прокуратурата и даден на съд.

При всяко появяване в съда Стоянов се караше със съдиите и прокурорите и ходеше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката. Веднага след побоя приятелката му отхвърли да запише бебето с неговата фамилия.

Срещу Владимир Стоянов имаше още няколко каузи. Едното бе за укриване на бежанци, другото - за държане на противозаконна пушка, с която ги заплашвал. Разследваха го и за обир на сребърно синджирче от малолетен. В предишното той е бил осъждан за владеене на дрога, обир и нелегално влизане в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР