Владимир Шаманов е един от близките до Путин хора, заместник-председател

...
Владимир Шаманов е един от близките до Путин хора, заместник-председател
Коментари Харесай

Руски генерал: Нищо няма да остане от Украйна -

Владимир Шаманов е един от околните до Путин хора, заместник-председател на парламентарната комисия по защита в Русия и някогашен главнокомандващ на съветските въздушни войски. В повече от двучасовото изявление за съветската телевизия " РБК ” Шаманов споделя, че Москва има своя тактика за цялостното премахване на украинската самостоятелност и просвета. Генералът употребява думата " болест ”, говорейки за това и споделя, че " ще са нужни сред 20 и 40 години, с цел да изличат " заболяването ”.

На въпроса дали съветската нация е изконно обвързвана с войните, Шаманов дава отговор, че Русия е зародила въз основа на териториалното си уголемение. Сравнявайки страната с други страни, генералът споделя, че " съветското предимство е прието по целия свят ”.

" Там ще бъдем единствено ние "

По отношение на войната в Украйна Шаманов е безапелационен, че страната би трябвало да бъде " изцяло демилитаризирана ” и споделя, че този развой евентуално ще продължи към 5-10 години.

" Предстои ни дълъг интервал, в който там ще бъдем единствено ние ”, споделя Шаманов.

Генералът изрично декларира, че " когато войната свърши, от Украйна няма да е останало нищо ”.

По думите му, редом с " демилитаризацията ” ще се работи и за " денацификацията ” на Украйна и " издигането на държавно управление, което не е обвързано с неонацисти ”. На въпроса какви ще бъдат границите на Украйна след войната, Шаманов дава отговор, че това не е несъмнено още, тъй като е неразбираемо каква ще е настройката на популацията и до каква степен ще оказват въздействие страни като Полша, Румъния и Балтийските страни.

Международен арбитражен съд от страните от БРИКС

Шаманов споделя, че Руската Федерация не би желала да трансформира Украйна в част от своята територия, в случай че тя не се " демилитаризира ” и " денацифицира ”. Категоричен е обаче, че Крим е съветски, а така наречен републики в Донецк и Луганск са съдружници на Москва.

Генералът насочва и предизвестие към редица украински политици, публицисти и военни.

" Няма да забравим имената им. Ще свикаме интернационален арбитражен съд, който ще бъде като Нюрнбергския развой ”, споделя Шаманов.

За този арбитражен съд той споделя, че се водят диалози с Китай и останалите страни от БРИКС (Бразилия, Индия, ЮАР).

Б. ред. - Статията е от

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР