Владимир Путин води световна война срещу демокрацията и част от

...
Владимир Путин води световна война срещу демокрацията и част от
Коментари Харесай

Гари Каспаров: Путин води световна война срещу демокрацията

Владимир Путин води международна война против демокрацията и част от тази война е гигантска акция за дестабилизация в цяла Европа. Това декларира някогашният международен първенец по шахмат Гари Каспаров в изявление за за австрийския ежедневник " Винер Цайтунг " (Виенски вестник). Той постоянно подлага на критика ръководството на съветския президент и от години живее в заточение в Съединени американски щати.

„ Всеки западен общественик, който в този момент поздравява Путин за изборния му триумф, нанася удар против полезностите на личното си общество. За жал тъкмо германците не подхващат нищо против експанзията на Путин. Мнозина не съзират казуса “, показва Каспаров.

Българският президент Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов също поздравиха Путин за преизбирането му още веднъж за държавен глава на Русия.

Гари Каспаров разяснява президентските избори в Русия. Според него не е имало избор.

„ Това шоу, състояло се в неделя в Русия, е неуместно да се назова избор. Това беше фарс. Единственият гласоподавател, чийто глас може фактически да се зачита, е на самия Путин. Резултатът от над 70 на 100 припомня на хокея на лед, когато той вкара 10 гола против професионален тим. Просто е смешно “, споделя Каспаров.

Според него какъв брой дълго ще остане на властПутин, зависи от това по кое време Западът ще стартира в действителност да му се притивопоставя.

„ Наложените досегашни наказания са мъчителни за Путин, само че за него те въобще не са рискови. Ни минимум не го впечатлява, че неотдавна Англия изгони 23-ма съветски дипломати “, счита Каспаров.

Според него сериозно за Путин би било да се пресекат финансовите потоци за него и клана му.

„ Това е единственият метод да се избегне злополука в резултат на водената от Путин нападателна политика – краткосрочна или дълготрайна. И то когато Западът сложи супербогатите руснаци пред избора: „ Или оставате на страната на Путин, или спасявате цялото си положение, което е криете при нас. “ Тогава олигарсите ще се замислят “, разяснява Каспаров.

Той приканва западните страни да престанат с държанието си, че Русия е една естествена страна.

„ Руската страна при Путин не пази национални ползи, а само ползите на бандити, които са на власт “, споделя Каспаров.

Според него отравянето на съветския двоен разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия е

„ опит за заплашване “.

„ Кремъл желае да запуши устата на евентуални очевидци – както за интервенция в президентските избори в Съединени американски щати, по този начин и при акции свързани с отравяне “, споделя Каспаров.

Той счита, че „ Русия на Путин е страна на мафията, а мафията не убива просто по този начин “.

„ Винаги е налице претекст. Жертвата Скрипал за Москва е безразлична. Става дума за предизвестие, за обръщение: „ Който проговори, ще му се отвърне “, счита Каспаров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР