Владимир Путин получава 76,65% от гласовете на президентските избори след

...
Владимир Путин получава 76,65% от гласовете на президентските избори след
Коментари Харесай

Резултати от изборите в Русия при обработени почти 100 % от протоколите

Владимир Путин получава 76,65% от гласовете на президентските избори след обработването на 99,5% от бюлетините, съгласно ЦИК.

Както бе маркирано от Централната изборна комисия, сегашният държавен глава си обезпечи рекордно достижение на поддръжка на гласоподавателите в кариерата си - за него са дали своят вот 54,4 млн. жители, което е с 5,1 млн. повече, в сравнение с през 2004 година В същото време Путин получи поддръжката на безспорното болшинство от гласоподавателите - за него бяха подадени повече гласове, в сравнение с за всички останали претенденти дружно и с тези, които не се явиха на изборите.

Кандидатът от Комунистическата партия Павел Грудинин има 11,81% от гласовете, водачът на Либералдемократическата партия на Владимир Жириновски - 5,67%.

Избирателната интензивност след изчисляването на 91,5% от протоколите е повече от 67%.

Само преди часове настоящият президент на Русия Владимир Путин дойде на концерта, отдаден на присъединението на Крим към Русия. Той излезе на сцената и благодари на поддръжниците си за поддръжката на изборите.

Путин акцентира, че в резултатите вижда доверие и вяра за развиване на страната и прикани за предпазване на единственото. Президентът сподели още, че в хода на работата си счита да продължи да се управлява от мисли за бъдещето на Русия. " И действайки по този метод, сигурно сме обречени на триумф ", означи той.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР