Владимир Путин подписа указ за специални икономически мерки във връзка

...
Владимир Путин подписа указ за специални икономически мерки във връзка
Коментари Харесай

Путин подписа указ за специални икономически мерки срещу Украйна

Владимир Путин подписа декрет за специфични стопански ограничения по отношение на неприятелските дейности на Киев против руснаците, оповестява уеб страницата на Кремъл.
Това е отговор на " противоречащите на интернационалното право дейности на Украйна, свързани с въвеждането на ограничаващи ограничения против жители и юридически лица на Руската федерация ".
Съобщава се, че Русия ще анулира специате стопански ограничения, в случай че Украйна приключи своите наказания против руснаци и съветски компании.
Правителството има за задача да създаде ограниченията и да дефинира листата на лицата, попадащи под тях.
Отношенията сред Москва и Киев
Отношенията сред Москва и Киев се утежниха след преврата в Украйна,възвръщаш Крим в състава на Русия и началото на борбата в Донбас.
Киев неведнъж упреква Москва, че се намесва в делата на Украйна, по-специално с присъединяване в спора в югоизточната част на страната, шпионаж, хакерски атаки и даже доставка на украински ракетни мотори на КНДР, напомня БГНЕС.
Украйна наложи наказания против съветски компании и физически лица и от време на време добавя листата. Последният път това се случи през август.
Москва неведнъж съобщи, че не е страна във вътрешния украински спор и се интересува от превъзмогването на политическата и икономическата рецесия в Киев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР