Владимир Путин няма непосредствени планове за мир в Украйна и

...
Владимир Путин няма непосредствени планове за мир в Украйна и
Коментари Харесай

Столтенберг: Путин няма план за мир в Украйна, Западът да се готви за смъртоносна помощ за Киев

Владимир Путин няма непосредствени проекти за мир в Украйна и по тази причина Западът би трябвало да се приготви да дава смъртоносна помощ на Киев още дълго време, предизвести генералният секретар на НАТО в изявление за “Гардиън “.

Йенс Столтенберг съобщи, че ще изиска на идната среща на върха на алианса в литовската столица Вилнюс съдружниците да отделят най-малко 2 % от Брутният вътрешен продукт за защита.

Ожесточените боеве, които сега са съсредоточени към Бахмут в Източна Украйна, демонстрират, че Русия е подготвена " просто да хвърли още хиляди и хиляди бойци, да вземе доста жертви против минимални изгоди ", съобщи ръководителят на НАТО.

Според него Русия " протяга ръка към властнически режими като Иран или Северна Корея и други, с цел да се опита да се снабди с повече оръжия ".

Също толкоз значимо, сподели ръководителят на НАТО, ще бъде да се разубеди Китай да доставя оръжие на Русия, която изпитва дефицит на основни муниции. Китай, чийто водач Си Дзинпин посети Москва по-рано през седмицата, е бил известен от членовете на НАТО, че ще има " последствия ", в случай че даде смъртоносна помощ на Москва. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР