Владимир Путин нареди на руските войски да продължат с офанзивата

...
Владимир Путин нареди на руските войски да продължат с офанзивата
Коментари Харесай

Путин нареди продължаване на офанзивата в Донбас

Владимир Путин подреди на съветските войски да продължат с офанзивата си в Донбас, откакто поеха контрола върху цялата Луганска област.

Украинската страна чака нови засилени офанзиви против основните градове Славянск, Бахмут и административния център на региона Краматорск. Според украинската войска Русия е съсредоточила повече от 60% от войските си в Донбас.

В Херсон, който към този момент е под контрола на руснаците, Украйна продължава да контраатакува.

Председателят на съветския парламент Вячеслав Володин съобщи, че Украйна прави " всичко ", с цел да подсигурява, че войските на Москва няма да спрат своята " специфична военна интервенция " на границите на самопровъзгласилите се Донецка национална република (ДНР) и Луганска национална република (ЛНР). в Източна Украйна, съобщи организация РИА Новости.

В неделя Москва разгласи " освобождението " на цялата ЛНР на територията на украинската Луганска област и продължава акцията си да изтръгне прилежащата ДНР - Донецка област на Украйна - отвън контрола на Киев.

Но нейните сили също по този начин са поели надзор над град Херсон и огромни елементи от Херсонска и Запорожка област в южната част на Украйна и са бомбардирали цели в цяла Украйна, както и са подхванали несполучливо нахлуване към столицата Киев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР