Владимир Путин беше преизбран за президент на Русия. На Манежния

...
Владимир Путин беше преизбран за президент на Русия. На Манежния
Коментари Харесай

Победа на Путин на президентските избори в Русия

Владимир Путин беше избран отново за президент на Русия. На Манежния площад в Москва довечера се организира величествен концерт, а доскоро и спечелилият се появи на трибуната. По последни данни Путин събира над 74% от гласовете, с което усъвършенства резултата си от изборите през 2012 година с 10 пункта. На второ място е претендентът на Комунистическата партия Павел Грудинин с малко под 13 на 100. Трети е националистът Владимир Жириновски с 6 % и половина.

Телевизионната водеща Ксения Собчак е последният от претендентите, събрали над 1 пункт. Към 19 часа московско време изборната интензивност в Русия е била 59.9 %. " Невероятна победа, процентите приказват сами за себе си ", разясниха от щаба на Путин пред Интерфакс. Говорител сподели още, че това е мандатът, нужен на Путин за бъдещи решения, а на него му следва да вземе доста.

Първите думи на Владимир Путин довечера:
Владимир Путин, президент на Русия: Вие сте нашият общ тим и аз съм член на вашия тим. И всеки, който през днешния ден гласоподава, е част от нашия огромен общонационален тим. Виждам в това самопризнание за направеното през последните години в доста комплицирани условия. Виждам в това доверие и вяра. Надежда на нашите хора, че ще работим също толкоз старателно и отговорно и още по-резултатно. Благорадя че имаме толкоз всесилен, многомилионен тим. Очаква ни триумф!  Първи частични резултати от изборите в Русия: Путин печели четвърти мандат Първи частични резултати от изборите в Русия: Путин печели четвърти мандат
Руският президент Владимир Путин води безапелационно на създадените през днешния ден в страната президентски избори със 74,22 % от гласовете при обработени 4...

Първи реакции от негови поддръжници в Москва
Мисля, че Путин е заслужен човек и би трябвало да продължи своята политика.В продължение на 20 години той посвещава целия си живот и всичките си сили на развиването на нашата страна и това се вижда на всички места - и във външната политика, и във вътрешнополитическите индикатори. Това доста ме радва.Мисля, че шест години мандат не са най-дългият период. Надявам се по-късно още веднъж да го изберат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР