Владимир НИКОЛОВЦСКА 1948 представи Стойчо Младенов като оперативен директор. Допреди

...
Владимир НИКОЛОВЦСКА 1948 представи Стойчо Младенов като оперативен директор. Допреди
Коментари Харесай

Младенов стана шеф в ЦСКА 1948

Владимир НИКОЛОВ

ЦСКА 1948 показа Стойчо Младенов като действен шеф. Допреди няколко месеца той бе отпред на ЦСКА от стадион " Българска войска ", само че откакто остана без работа след спор със притежателя Гриша Ганчев, отиде при различния клуб.
" Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера. Надявам се с опита си да бъда потребен на клуба, с цел да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Доволен съм, че влизам в ЦСКА, който е изпълнен с табели на ЦСКА. С моя опит ще се опитам да бъда потребен.
След като ме принудиха да напусна ЦСКА от " Българска войска ", къде да отида? Отивам в тим, който има бъдеще и самото развиване на клуба в последните години го потвърждава ", сподели Младенов, откакто получи алегорично екип с името си от изпълнителния шеф Добрин Гьонов.
Докато беше на заплата на " Българска войска ", експертът от село Плоски определяше ЦСКА 1948 като " план, на който не би трябвало да се обръща внимание ".
" В тези повече от 3 месеца имах опция да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и получих визия за този клуб. Говори се, че пристигам тук поради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал като играч или треньор. С Любо Пенев е казус да бъдем в един клуб. Силни характери, обикновено е да има нещо, което да ни сплоти, и това е ЦСКА. В спортно-техническата част има цялостни компетенции Любослав Пенев. С всичко останало ще се оправяме с Гьонов ", сподели Младенов и означи, че не се тормози от отрицателната реакция от " алените " почитатели. " Не е прелестно да има два ЦСКА, само че всичко зависи от нас. Искам да видя обединен ЦСКА. Феновете - разграничени, легендите - разграничени, ръководителите, които са много богати, отново разграничени. Не приказвам за обединяване, желая обединен ЦСКА. Защо в Левски съумяха да се обединят? Разделяй и владей - това се прави. Дали ще дойдат още червени митове? За страдание, разделянето продължава, само че се надявам да прекъсне вечно. Мечтая за обединен ЦСКА ", съобщи още той.
" Нашата цел е да има обединен ЦСКА. От разделянето печелят единствено Левски и Лудогорец ", означи и Добрин Гьонов.
65-годишният Младенов има пет престоя отпред на ЦСКА. С " алените " той е първенец през 2002/03 и 2007/08.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР