Владимир Карамазов се изказа безпощадно остро срещу колегите си актьори,

...
Владимир Карамазов се изказа безпощадно остро срещу колегите си актьори,
Коментари Харесай

Владо Карамазов брутален към колегите си: Бих им дал 2-годишна присъда в Софийския затвор

Владимир Карамазов се изрече безпощадно остро против сътрудниците си артисти, които навлизат в занаята без нужното обучение и опит и по този метод обезценяват актьорството си. Той избухна в предаването “Cool…T ” по bTV пред Петя Дикова.

Водещата го попита дали се нервира на хората, които се пробват да бъдат артисти без да имат диплома и ценз. „ Ужасно доста. И също така такива хора хора си разрешават да отварят свои театрални школи. Бих им дал 2-годишна присъда в Софийския затвор “.

По думите му, по този метод те пилеят времето и напъните на хората, записали се в тези школи.

„ Актьор се става с опита. Ние учим, започваме да ставаме положителни на десетата година. Изведнъж някакви хора идват, стават звезди от някакви пошли телевизонни излъчвания “, възмути се Карамазов.

Повод за коментара стана разискването на новото му занимание – фотографията. Любимецът на дамите изясни, че доста се е запалил, само че е безспорен дилетант и не счита да взема хляба на експертите и да се пробва да изкарва пари със снимане.

Карамазов и Петя Дикова си размениха шеговити закачки в края на изявлението. Светската водеща не пропусна да го пита дали има другарка. „ 10 пъти пристигам и всякога – имаш ли си гадже. По традиция – хайде идващия път ще ти кажа истината “, измъкна се Карамазов.

А по-късно не пропусна да захапе Петя: „ А ти особено ли по този начин си се направила като тигрица “ поради блузката ѝ с животниски принт. „ Добре, върна ми го. Шегата е за моя сметка “, помири се водещата.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР