Вкусовите качества на брежанските кестени ще бъдат представени на международно

...
Вкусовите качества на брежанските кестени ще бъдат представени на международно
Коментари Харесай

Брежанските кестени ще бъдат представени на най-голямото международно събитие, посветено на храната

Вкусовите качества на брежанските кестени ще бъдат показани на интернационално ревю в италианският град Торино. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пирин от съдружие „ Хора и обичаи “ – село Брежани, които дружно с представители на Югозападно държавно дружество ще презентират разнообразни артикули на българския щанд на международния конгрес.
Пред посетителите на ревюто ще бъдат показани брежански кестени в мед от билки, сладко от боровинки, къпини и малини. На щанда ще бъдат показани още фамозните куртовоконарски чушки и домати, синьо сирене, млечни артикули, нафпавок от Горно Драглище на Дешка Кротева, еленски бут и други.
От сдружението прецизираха, че Terra Madre Salone del Gusto е най-голямото интернационално събитие, отдадено на храната. Тази година тематиката е Food For Change, вдъхновявайки всички да прегледат по какъв начин нашият избор на храни оказва въздействие върху нашето здраве, общности и околна среда.
Terra Madre Salone del Gusto ще включва многочислени събития, включващи интернационален пазар, конференции и конгреси, дегустационни семинари, учебни заведения за готвене и интерактивни направления.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР