Визията акцентира на ключови аспекти в петте области, които една

...
Визията акцентира на ключови аспекти в петте области, които една
Коментари Харесай

НекстКонсулт с нова идентичност: стремеж към съвършенство

Визията подчертава на основни аспекти в петте области, които една компания би трябвало да усъвършенства – тактика, маркетинг, интервенции, хора и технологии

„ Съвършенството е фантазия, нещо, което в никакъв случай не можем да реализираме, само че без значение от това непрекъснато би трябвало се стремим към него ”, съобщи Орлин Дочев, ръководещ сътрудник в Некст Консулт (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg)

Новата корпоративна еднаквост на Некст Консулт „ дебютира “ през днешния ден по време на обичайна годишна Salesforce конференция, проведена в София от консултантската компания, която е златен сътрудник на снабдител №1 на CRM решения в света.

Визията, която включва и ново лого, подчертава на основни аспекти в петте области, които една компания би трябвало да усъвършенства, с цел да стане в действителност сполучлива – тактика, маркетинг, интервенции, хора, технологии.

Заедно с новия си образ Некст Консулт разгласи и огромното самопризнание, което компанията получи преди броени дни: тя бе отличена от Файненшъл Таймс за една от хилядата най-бързо растящи компании в Европа през 2019 година.

„ Пътят към съвършенството ” – това е новият слоган на Некст Консулт. „ Съвършенството е нещо, към което ние непрекъснато би трябвало да се стремим. Това е фантазия, нещо, което в никакъв случай не можем да реализираме, само че без значение от това непрекъснато би трябвало се стремим към него ”, изясни Орлин Дочев, ръководещ сътрудник в Некст Консулт.

Стратегията е първият значим съставен елемент от устрема към съвършенство в бизнес-средата. „ Каквото и да вършим в компанията, най-важно е да имаме тактика. Дали ще се заемем с внедряване на ERP, CRM, цифрова промяна – всяка стъпка следва да е подчинена на тактиката ни. Всяка мярка би трябвало да подкрепя мощните ни страни, да ги форсира и усилва – а не да се прави, просто тъй като е съвременно и настоящо ”, описа Орлин Дочев.

„ Много е значимо да имаш верните хора – даже когато сгрешиш, хората към теб ще ти оказват помощ, ще те спрат, ще те насочат по правилния път “, акцентира Орлин Дочев (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg)

Вторият съставен елемент е маркетингът . Това значи фокусиране върху клиентите, обезпечаване на положително прекарване за тях. Според проучване на Salesforce, отдадено на положението на маркетинга, към 80% от купувачите слагат наедно своето потребителско прекарване с това какво е качеството на продукта или услугата, която купуват, съобщи Станислава Атанасова, търговски управител в Salesforce за Югоизточна Европа и Средиземноморието.

„ Много значително е да сложим клиента в центъра – да е във фокуса, да има положително прекарване за него ”, добави тя.

Дейностите (операциите), хората и технологиите са другите три съставния елемент, които образуват триумфа на всеки бизнес и неговото пътешестване към съвършенството, уточни Орлин Дочев. „ Много е значимо да имаш верните хора – даже когато сгрешиш, хората към теб ще ти оказват помощ, ще те спрат, ще те насочат по правилния път “, акцентира ръководещият сътрудник в компанията.

Клиентът би трябвало да е в центъра – във фокуса, да има положително прекарване за него, споделя Станислава Атанасова

„ За 10 години при изпълнени сполучливо над 400 плана в компании от всички браншове и области, можем да кажем, че към този момент знаем доста добре какъв път би трябвало да извърви една компания, с цел да бъде сполучлива “, съобщи Орлин Дочев.

Преди броени дни, при започване на март, Некст Консулт бе посочена от Файненшъл Таймс като една от общо 1000 най-бързо растящи компании в Европа през 2019 година. В момента консултантската компания има офиси в 5 страни: България, Румъния, Швейцария, Англия и Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР