VIVACOM улеснява пътуването с градския транспорт в София, като дава

...
VIVACOM улеснява пътуването с градския транспорт в София, като дава
Коментари Харесай

Купуваме билети за градския транспорт чрез VIVACOM

VIVACOM улеснява пътуването с градския превоз в София, като дава опция на всичките си клиенти с мобилни тарифни проекти да закупят билет онлайн. Жителите и гостите на столицата могат да поръчат еднодневна карта от 4 лева, нощна карта от 2 лева и зелен билет на стойност 1 лева, когато подобен се предлага.

Само с няколко лесни стъпки клиентите могат да се снабдят с билет - би трябвало да се записват в sofia.mpass.bg и да изберат заплащане посредством мобилен оператор. Потребителите заплащат единствено цената на определената карта. След заплащането получават предпазен QR код, който се сканира при влизане в метрото. За пътешестване в наземния превоз кодът се демонстрира на контрольора. Цената на билета се начислява към месечната сметка на клиента.

С новата услуга VIVACOM дава улеснение на клиентите си и им икономисва време за търсене на билети в съответните търговски обекти. Същевременно предизвиква потребителите да употребяват градския превоз в столицата като по-екологичен метод за напредване, който способства за понижаване на нездравословните излъчвания във въздуха и облекчава натоварения трафик.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР