"VIVACOM Техническа академия“ стартира за единадесета поредна година. Проектът се

...
"VIVACOM Техническа академия“ стартира за единадесета поредна година. Проектът се
Коментари Харесай

Стартира 11-тото издание на  „VIVACOM Техническа академия“ - съвместен проект на VIVACOM и Факултета по телекомуникации на ТУ София

"VIVACOM Техническа академия “ започва за единадесета поредна година. Проектът се организира взаимно с Факултета по телекомуникации на Техническия университет – София. По време на Академията експерти и специалисти от телекома ще преподават на практика насочени курсове на студентите.

Темите на фокус не са част от постоянния проект на образование в университета и обгръщат разнообразни области от практиката. Някои са тясно профилирани и софтуерни, а други са свързани с ръководство на планове, механически британски език, създаване на артикули и услуги, правна рамка и регулация на телекомуникациите, бизнес връзки и други

Единадесетото издание е първото в историята на плана, което ще започва в онлайн среда, заради епидемиологичната конюнктура, обвързвана с разпространяването на Covid-19 и прекосяването към отдалечен режим на преподаване. Академията се разделя на два модула в границите на двата семестъра през образователната 2020/2021 година, а графикът на курсовете е съгласуван напълно с програмата на студентите в университета.

Тази година в Академията ще вземат присъединяване 30 студенти от Факултета по телекомуникации към ТУ София, след сполучливото прекосяване през първичен асортимент на база документи и телефонно изявление.

Проектът „ VIVACOM Техническа академия “ е ориентиран към студенти от III и IV курс от специалностите „ Телекомуникации “, „ Компютърни системи и технологии “ и „ Електроника “. Той дава опция на студентите да придобият спомагателни познания и на практика опит от одобрени експерти в региона и да получат опция за кариерно развиване в телекома с най-бързата мобилна мрежа в Европа*.

Успешното довеждане докрай на „ VIVACOM Техническа академия “ носи и спомагателни точки на студентите при образуването на спортния бал за магистратура във факултета по Телекомуникации.

*Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР