Vivacom става първият български мобилен оператор, който преминава на изцяло

...
Vivacom става първият български мобилен оператор, който преминава на изцяло
Коментари Харесай

Vivacom преминава изцяло на неограничени пакети

Vivacom става първият български мобилен оператор, който минава на напълно неограничени абонаментни проекти. В тях влизат безкрайни минути за диалог, мегабайти за интернет и SMS-и с покритие на 5G връзка.

Това предложение трансформира статуквото “, разяснява изпълнителният шеф на компанията Николай Андреев на особено събитие по мотива.

Свърши ми интернета. Свършиха ми минутите. Свършиха ми SMS-ите. И трите реплики чуваме относително постоянно в фамилията, от другари и сътрудници. Е, последното – най-рядко в действителност. Ограниченията в мобилните проекти и потребността от в допълнение зареждане на екстра пакети са измежду най-големите проблеми пред клиентите, сочи национално представително изследване, инициирано от Vivacom и направено от консултантската компания Kantar измежду 3300 лица. На база на това изследване компанията трансформира метода си и предлага „ цялостна независимост “.

Новите пакети са ориентирани към всички консуматори. Новите цени ще бъдат предлагани както на към този момент съществуващи, по този начин и на нови клиенти. При отвод от съществуващите, те могат да останат на сегашния си контракт, който при приключване става неопределен съгласно клаузите вътре в него.

От през днешния ден започваме да предлагаме революционно предложение “, добави Андреев.

Новите пакети дават на клиентите преимуществото „ да не следиш “ какъв брой от минутите, мегабайтите или SMS-ите от твоя проект са останали.
Тарифните проекти
Vivacom ще предлага пет неограничени мобилни проекта, като всички те ще имат достъп до 5G среда и безграничен размер минути, мегабайти и SMS-и. На процедура те се разграничават по спомагателните услуги, включени в тях, както и от скоростта на интернета – от 2 Mbps до оптималната – и времето за забавяне (времето, в което чакаме да се зареди уеб страница). Сред спомагателните услуги влизат такива като мобилната версия на телевизионната платформа EON, музикалната платформа TIDAL и достъп до pCloud, които намират място при по-високите нови тарифни пакети.

Също по този начин петте проекта се разграничават и по мегабайтите на територията на Европейския съюз, като в трите най-скъпи има и включени мегабайти за трите прилежащи страни на България към момента отвън Блока – Турция, Сърбия и Северна Македония.

Новите проекти са ориентирани както към частни, по този начин и към бизнес клиенти.

Цените стартират от 18.99 лева на месец и доближават до 59.99 лева
Стратегия
Стъпката на Vivacom е следващата такава за увеличение на пазарния си дял измежду мобилните оператори в България. През последната година компанията направи голям брой придобивания из цялата страна, с което окрупни бизнеса си. Иначе първите така наречен unlimited проекти на телекома бяха факт още при започване на предходната година, откакто компанията откри първата комерсиална 5G мрежа в страната.



Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР